شهادت امیرعلی حاجی زاده فرمانده هوافضای سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران
استشهاد أمير علي حاجي زاده قائد القوات الجوفضائية للحرس الثوري للجمهورية الإسلامية الإيرانية
سردار داوود شیخیان فرمانده پدافند هوایی سپاه پاسداران و جانشین قرارگاه پدافندی خاتمالانبیا به شهادت رسیدند.
.................
استُشهد العميد داود شيخان، قائد الدفاع الجوي للحرس الثوري الإيراني ونائب قائد مقر خاتم الأنبياء
رویترز : 20 فرمانده ارشد نظامی ایران در حملات اسرائیل به ايران کشته[شهید] شدند.
.............
رويترز: مقتل 20 قائدًا عسكريًا إيرانيًا بارزًا في هجمات إسرائيلية على إيران
تصویر منتشر شده توسط منابع عبری از خسارات وارده به تأسیسات هستهای نطنز در پی حمله رژیم صهیونیستی
صورة نشرتها مصادر عبرية تظهر الأضرار التي لحقت بمنشأة نطنز النووية إثر هجوم النظام الإسرائيلي
سردار ربانی معاون عملیات ستاد کل نیروهای مسلح همراه با همسر و فرزندانش به شهادت رسید
استشهد سردار رباني، نائب رئيس هيئة الأركان العامة للعمليات، مع زوجته وأطفاله
اولین تصویر منتشر شده از شهید مینوچهر؛ رئیس دانشکده مهندسی هستهای دانشگاه شهید بهشتی
شهید دکتر عبدالحمید مینوچهر از اعضای هیاتعلمی دانشکده مهندسی هستهای هستند که از سال 1401 ریاست دانشکده را نیز بر عهده داشتند.
این استاد فرهیخته صبح امروز همراه با چند تن دیگر از دانشمندان هستهای در حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونی به شهادت رسیدند
أول صورة منشورة للشهيد منوشهر، عميد كلية الهندسة النووية بجامعة الشهيد بهشتي.
الشهيد الدكتور عبد الحميد منوشهر عضو هيئة التدريس بكلية الهندسة النووية، وشغل منصب عميدها منذ عام 1401 هـ.
استشهد هذا الأستاذ المثقف صباح اليوم مع عدد من العلماء النوويين الآخرين في الهجوم الجبان للنظام الصهيوني
دونالد ترامپ در گفتوگو با شبکه ABC درباره حمله اسرائیل به ایران:
«فکر میکنم موفقیت آمیز بوده است. ما به آنها فرصت دادیم و آنها از آن استفاده نکردند. ضربه سختی خوردند، خیلی سخت. ضربهای به این سختی کمتر دیده شده است.و هنوز چیزهای بیشتری در راه است.»
............
دونالد ترامب، متحدثًا لشبكة ABC عن الهجوم الإسرائيلي على إيران: "أعتقد أنه كان ناجحًا. منحناهم فرصة ولم يستغلوها. لقد تلقوا ضربة قوية، قوية جدًا. لم يسبق أن شهدنا ضربة قوية كهذه. وهناك المزيد في الطريق"
در همدان
........
وهذه المرة في همدان
سُمع صوتٌ مُرعبٌ من محيط همدان أفاد مراسل وكالة مهر للأنباء بسماع صوتٍ مُرعبٍ من محيط همدان قبل دقائق. سُمع هذا الصوت من محيط قاعدة نوجه كبوداراهنك الجوية.
فوری | حداقل ۳۲۹ مجروح و ۷۸ شهید در حملات وحشیانۀ اسرائیل به مناطق مسکونی تهران
..........
عاجل | 329 جريحًا على الأقل و78 شهيدًا في هجمات إسرائيلية وحشية على مناطق سكنية في طهران