حملات به تبریز و منطقه شمال - حملات از طریق شمال عراق انجام شده است که مسیری مستقیم به سمت شمال غربی ایران است.
.........
الهجمات على تبريز والمنطقة الشمالية: تم تنفيذ الهجمات عبر شمال العراق، وهو طريق مباشر إلى شمال غرب إيران.
حملات به تبریز و منطقه شمال - حملات از طریق شمال عراق انجام شده است که مسیری مستقیم به سمت شمال غربی ایران است.
.........
الهجمات على تبريز والمنطقة الشمالية: تم تنفيذ الهجمات عبر شمال العراق، وهو طريق مباشر إلى شمال غرب إيران.
خرمآباد و کرمانشاه - هواپیماهای جنگی به دلیل نزدیکی جغرافیایی به مرزهای غربی ایران، از داخل خاک عراق عملیات خود را انجام دادند.
...........
خرم آباد وكرمانشاه - نفذت الطائرات الحربية عملياتها من داخل الأراضي العراقية بسبب قربها الجغرافي من الحدود الغربية لإيران.
اصفهان، نطنز، اراک و مناطق اطراف آن - حملات از طریق یک کریدور ضعیف دفاع هوایی در داخل ایران انجام شده است.
..............
أصفهان، نطنز، أراك والمناطق المحيطة بها - موضوع الهجمات خلال ممر الدفاع الجوي من داخل إيران
به دلیل استفاده از بمبهای کوتاهبرد اسپایس-۱۰۰۰، مشخص است که هواپیماها در زمان حمله از قبل در داخل خاک ایران و نزدیک به اصفهان بودهاند.این گزارش عمق نفوذ و دقت عملیاتی نیروی هوایی را نشان میدهد که از نقاط ضعف سیستم دفاع هوایی ایران بهرهبرداری میکند.
..............
بفضل استخدام قنابل سبايس-1000 قصيرة المدى، يتضح أن الطائرة كانت بالفعل داخل الأراضي الإيرانية وبالقرب من أصفهان وقت الهجوم. يُظهر هذا التقرير عمق الاختراق والدقة العملياتية لسلاح الجو، الذي يستغل نقاط ضعف منظومة الدفاع الجوي الإيرانية
اسرائیل در بمباران ایران (اردن، آذربایجان، عراق، سوریه) استفاده کرده
...........
استخدمته إسرائيل في قصف إيران (الأردن، أذربيجان، العراق، سوريا).
و بنظر شما .....چرا اخرائیل چنین معلوماتی را رسانه ای می کند ممکن است سعی در فریب ما داشته باشد ، باید تمامی جوانب در نظر گرفته شود
.......
برأيکم ... لماذا يُصرّح أخرائيل بمثل هذه المعلومات للإعلام؟ ربما يُحاول تضليلنا، يجب دراسة جميع الجوانب
ماکرون در تماس با پزشکیان خواستار از سرگیری بازرسی آژانس شد!
رئیسجمهور فرانسه: در گفتوگو با رئیسجمهور ایرا بر ضرورت از سرگیری فعالیت آژانس بینالمللی انرژی اتمی در ایران تلکید کردم و گفتم مذاکرات با ایران باید موضوع موشکهای بالستیک ایران، برنامه هستهای و پیمان عدم اشاعۀ هستهای را شامل شود.
................
ماكرون يدعو لاستئناف عمليات تفتيش الوكالة الدولية للطاقة الذرية بالتواصل مع بزشکیان !
الرئيس الفرنسي: في حديث مع رئيس الوكالة الدولية للطاقة الذرية، أكدتُ على ضرورة استئناف أنشطة الوكالة الدولية للطاقة الذرية في إيران، وقلتُ إن المفاوضات مع إيران يجب أن تشمل قضية الصواريخ الباليستية الإيرانية، والبرنامج النووي، ومعاهدة حظر الانتشار النووي.
ایرانیها نه فراموش میکنند و نه میبخشند
..........
الإيرانيون لا ينسون ولا يسامحون
فرار از اخرائیل رکورد زد
......
الهروب من إخرائيل يسجل رقما قياسيا
التعديل الأخير تم بواسطة فروغ ; 30/June/2025 الساعة 5:32 am
الآن | نشاط طائرة التجسس MQ-4C Triton فوق الخليج الفارسي
هماکنون| فعالیت پهپاد جاسوسی MQ-4C Triton برفراز خلیج همیشه فارس