النتائج 1 إلى 3 من 3
الموضوع:

سرلشکر جعفری: راهبرد جدید ایران در تبادل پیام با دشمن/ اگر جنگ شود، سیلی‌های محکم‌تری

الزوار من محركات البحث: 306 المشاهدات : 340 الردود: 2
جميع روابطنا، مشاركاتنا، صورنا متاحة للزوار دون الحاجة إلى التسجيل ، الابلاغ عن انتهاك - Report a violation
    من اهل الدار
    الياسري
    صوتيات: 45 سوالف عراقية: 0
    مزاجي: برتقالي
    المهنة: مدرس
    أكلتي المفضلة: دولمة
    موبايلي: Samsung A55
    آخر نشاط: منذ 17 دقيقة
    الاتصال: إرسال رسالة عبر Yahoo إلى A.O.K
    مقالات المدونة: 2

سرلشکر جعفری: راهبرد جدید ایران در تبادل پیام با دشمن/ اگر جنگ شود، سیلی‌های محکم‌تری

اگر جنگ دوباره آغاز شود، ضربات محکمتری به دشمن خواهیم زد که پیشتر نزده‌ایم

رئیس جمهور و رئیس تیم‌ مذاکره‌کننده در تبعیت کامل از مقام معظم رهبری هستند

گفتگوی ویژه «تسنیم‌» با سرلشکر جعفری، فرمانده کل اسبق سپاه
    • الان ما(ایران) در حال مذاکره مستقیم با دشمن نیستیم. در این مرحله اول، در واقع در حال تبادل پیام از طریق یک کشور ثالث، مثل پاکستان، هستیم تا پیش‌شرط‌های خودمان را مطرح و تبیین کنیم و بعد از دشمن تعهد بگیریم. اگر تعهد داد، تازه وارد مرحله مذاکره درباره سایر موضوعات خواهیم شد.
    • این یک راهبرد جدید است؛ راهبردی که به نظر من بسیار تعیین‌کننده خواهد بود و ان‌شاءالله می‌تواند راهگشا باشد.
    • الحمدلله مسئولان نیز با تبعیتی که از مقام معظم رهبری دارند ـ به‌ویژه رئیس‌جمهور محترم، رئیس مجلس محترم (که مسئول مذاکرات هم هستند) ـ در همین چارچوب حرکت می‌کنند. تبعیت‌پذیری‌شان از رهبر معظم انقلاب اثبات شده است و همه به این موضوع اقرار می‌کنند.
    • وقتی مجموعه نظام به یک تصمیم می‌رسد و این شرایط و پیش‌شرط‌ها در مجموعه نظام تصویب و مصوبه شعام و تیم‌مذاکره‌کننده شده است و تأیید می‌شود، کسی مخالفتی با اصل آن ندارد. ممکن است در شیوه‌های اجرا و روش‌های عملیاتی اختلاف‌نظرها یا دیدگاه‌های متفاوتی وجود داشته باشد، اما در کلان موضوع، الحمدلله مسیر به خوبی در حال پیش رفتن است.
    • حالا دشمن می‌تواند این شرایط را بپذیرد یا نپذیرد. اگر نپذیرد، طبیعی است که یا همان جنگ ادامه پیدا می‌کند یا فشارهای دیگری که باید بر او وارد شود. آن سیلی‌های محکم‌تری که جمهوری اسلامی هنوز وارد نکرده، در صورت تداوم حماقت دشمن، می‌تواند در مراحل بعدی بر او وارد شود.
    • من نمی‌گویم که خوب است جنگ شود، اما اگر دشمن دوباره دچار حماقت شود و جنگ را از سر بگیرد، قطعاً با سیلی‌های محکم‌تر و سنگین‌تری از سوی جمهوری اسلامی مواجه خواهد شد.

@TasnimNews

2024/12/10 تمنيته حلم:(
    هيڤين سابقاً:4:
    صوتيات: 83 سوالف عراقية: 0
    مزاجي: سويچ ˛⁽㋡₎⇣
    آخر نشاط: منذ 45 دقيقة
    شكرا

من اهل الدار
    الياسري
    اهلا وسهلا
    نورتي وردة

تم تطوير موقع درر العراق بواسطة Samer