3 بيضات مفصولين
195 جم سكر بودره
180 جم دقيق
15 جم نشا
2 معلقه صغيره جراند كافيه
الطريقه
- نضرب الابيض بيض شويه حتى تفك نحط رشه الملح وبعدين نحط السكر شويه شويه حتى يتماسك
- نضرب الاصفر بيض بمعلقه خشب بسيط حتى يفك نضع الاصفر بيض على الابيض بيض والسكر
- نحط عليهم النشا والدقيق شويه شويه ونحافظ على الهواء الموجود
- نضع الخليط فى كيس حلوانى ونشكله على سيلكون ويدخل الفرن على 190 درجه لمده 10 : 12 دقيقه
طريقه الكريمه
المقادير
3 اصفر بيض
270 جم سكر
80 جم جلوكوز
500 جم كريمه لبانى
360 جم جبنه مكعبات وتكون ملح خفيف وفيها تماسك
الطريقه
- نحط السكر وعسل الجلوكوز على النار حتى يصل الى درجه ال 125 درجه
- نحط الاصفر بيض فى العجان ونهدى السرعه ونضربه ونضع
عليه الشربات خيط رفيع حتى ينتهى المقدار ونضرب حتى يتماسك الخليط
- نضرب مكعبات الجبنه الكريمه ونضعها على البتابوم
- نضرب الكريمه اللبانى حتى تهيش وتتماسك ونضعها على مكعبات الجبنه والبتابوم وهنا تبقى جاهزه
نعمل الشربات حتى نحط فيه بسكويت الصافويار
عباره عن 2 كوب سكر وكوب ميه و2 معلقه جراند كافيه تشويس
تركيب طبق التراميسو
- نضع بسكويت الصافويار فى الشربات وبعدين نرصصه فى الطبق
- ونضع عليه طبقه كريمه ثم نضع طبقه تانيه طبقه بسكويت وبه شربات من الجراند كافيه
- ونرش رشه اكاو ونحط فوقها الكريمه
يعنى نعمل طبقات من البسكويت والكريمه ورشه الكاكاو
ويقدم بالف هنا
تركه الشيف
ممكن طريقه تانيه لعمل الصافويار
3 بيضات مفصولين
الابيض بيض نضربه مع 75 جم سكر
ونضرب الاصفر بيض مع 150 جم سكر
ثم نضع على الاصفر بيض النشا والدقيق وبعدي نحط الابيض بيض ونشكله
منقول





بسكويت الصافويار
3 بيضات مفصولين
رد مع اقتباس